Életmód

Cseh László hatalmas örömhírt osztott meg

Hétvégén még nem tudta, hogy megvan-e már a 100 darab hazai bajnoki cím, vagy hogy már túllépte-e, de Cseh Laci összeszámolta az érmeit, és kiderült, hogy éppen 100-nál tart aranyérmekben.

Az Index szombati közlése szerint Cseh László az országos úszóbajnokság negyedik, befejező napján újabb két egyéni aranyérmet nyert: előbb 200 méter vegyesen, majd 50 méter pillangón győzött, így közel került egy elképesztő rekordhoz is, azaz a századik magyar bajnoki címhez, kizárólag ötvenes medencében. 

“Nem tartom számon magamtól, a wikipédián délelőtt összeszámoltuk, szerintem kilencvenkilencnél állok. De lehet, hogy száz vagy százegy, meg kellene nézni otthon az érmeket, esetleg a jegyzőkönyveket – nyilatkozta Cseh. – Az biztos, hogy mára szépen elfáradtam, de sikerült azt a teljesítményt hozni, amit az ob előtt elterveztünk, és ez kifejezetten jó érzés.”

Az Európa legjobb úszójának választott Cseh Laci azóta összeszámolta az érmeit, és az alábbi szöveggel feltöltött egy fotót a Facebookra:

“Hivatalos! 100. Felnőtt Magyar Bajnoki Cím!
Official! 100. Hungarian National Champion Title!”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top