Életmód

Közelebb az emberekhez, közelebb a gyógyuláshoz

Ha valakinek segíteni szeretnénk, meg kell értenünk panaszai gyökerét. Oda kell figyelnünk arra is, hogy számára milyen segítség volna a leghasznosabb. A segítségre szoruló ember ugyanis sokszor nem is tudja, hogy mire lenne szüksége, szorult helyzete miatt nem jut el oda, ahol támaszra lelne.

 

Közelebb az emberekhez, közelebb a gyógyuláshoz

A Wörwag Pharma tudja ezt, és nem nézi tétlenül a környezetében élők gondjait, elviszi hozzájuk a segítséget. Persze a legtöbbet abban tud segíteni, amihez a legjobban ért: a gyógyításban és a betegségek megelőzésében, de nem megy el közömbösen a társadalmi problémák mellett sem. Tanzániában például támogatja a tiszta vízhez, a fenntartható elektromos áramhoz való hozzáférést is, nemcsak az AIDS és a malária megelőzését, a kórházak fenntartását.

 

Közelebb az emberekhez, közelebb a gyógyuláshoz

Hazánkban a legtöbbet a neuropátia gyógyításában segített. A neuropátia a cukorbetegség egyik legveszélyesebb szövődménye, és mivel elsősorban az érzékelést zavarja össze, a betegek sokszor rá sem jönnek, hogy orvoshoz kellene fordulniuk. Egy évtizeddel ezelőtt még komoly problémát okozott, hogy csak a fővárosban volt elérhető a megfelelő ellátás, és a háziorvosok sem rendelkeztek a szükséges diagnosztikai eszközökkel a szűrésekhez. “Pedig a neuropátia korai felismerés esetén jól kézben tartható, de később is jelentős javulást lehet elérni. Így, hogy mindenkinek esélye legyen a gyógyulásra, eddig országszerte 13 helyen nyitottunk ingyenesen látogatható neuropátiacentrumokat, legutóbb februárban Miskolcon, a gyermekek számára – mondta el dr. Kádár Éva, a Wörwag Pharma igazgatója. – A hálózat építését a jövőben is folytatni fogjuk, segítünk a rendelők felszerelésében, eszközellátásában.”

Közelebb az emberekhez, közelebb a gyógyuláshoz

A Wörwag Pharma évek óta támogatja “Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja” rendezvénysorozatot is. Legközelebb május 7-én Pilisvörösváron, június 11-én Szentendrén, július 9-én és 10-én Bükkszentkereszten jelentkezhet az ingyenes állapotfelmérésre.

A Wörwag Pharmának köszönhetően tehát ma már mindenki jó eséllyel kaphat gyors diagnózist és megfelelő kezelést.

mceBlockPasteEnd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top