Életmód

A hosszú élet titka a bacon

A 105 éves asszony minden nap eszik baconszalonnát, szeret varrni, és még táncolni is szokott.

Imádom a bacont, minden nap eszem. Nem is érzem olyan öregnek magam, mint amennyire az vagyok. Azt hiszem, ez sokatmondó” – fogalmazott egy tévériportban egy 105 éves texasi asszony, Pearl Cantrell.

Pearl Cantrell
Pearl Cantrell

Az idős nőnek egyáltalán nem volt könnyű élete: hét gyermeket nevelt fel, elveszítette a férjét és évtizedeken keresztül fizikai munkát végzett. “Arra tanított minket, hogy keljünk fel minden nap, dolgozzunk keményen és mindig az életre gondoljunk. Sosem gondol az elmúlásra” – mondta az egyik lánya, Anno.

Pearl a mai napig is aktív életet él, szeret varrni és táncolni is. Nemrégiben ünnepelte a születésnapját, melyen közel 200 vendég köszöntötte, egy étel-házhozszállító cég pedig speciális, baconszalonnás fogásokkal lepte meg. Pearl ezúttal is mindenkit arra biztatott, hogy egyen minél több bacont, ugyanis szerinte az a hosszú élet titka. Bár nem baconön él, és még csak 85 éves, de remek formában van Rose. Nézd meg a kortalan hölgy egy napját itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top