Életmód

Vichy Termálvíz – A természet erejével

Fedezd fel a gyógyszertárban a francia vulkanikus régióból eredő, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvizet az erősebb bőrért!

A föld mélyéről feltörő Vichy Termálvíz ezeréves útja során mintegy 4000 méter mélyről tör a felszínre. Mielőtt a felszínre jutna, 140 °C-os hőmérsékletre melegszik fel. Útja során 15-féle aktív ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik, melyek a bőr számára fontos kincseknek számítanak. A Vichy Termálvíz forrását 1861-ben nyitották meg nyilvánosan, azóta egyre többen fedezik fel csodálatos erejét.

Vichy Termálvíz – A természet erejével

A 100%-ban tiszta Vichy Termálvíz védett a szennyeződésektől, és minőségét szigorúan ellenőrzik közvetlenül a forrásnál, illetve a forrástól 4 km-re található üzemben is. A Vichy márka a felszínre törő Vichy Termálvizet természetes, változatlan formájában palackozza, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a benne rejlő kirobbanó erő.

Az ásványi anyagokban különösen gazdag Vichy Termálvíz védi a bőrfelszínt, és segít megerősíteni a bőrbarriert, valamint fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét. A nyári melegben kifejezetten jólesően hűsítő permet nemcsak felfrissít, hanem hozzájárul a bőr természetes védekezőképességének megerősítéséhez és természetes regenerációjához is. Hatékonyan nyugtatja a bőrt, és hozzájárul az irritációk csillapításához. Hatékonyságát szigorú tesztelési folyamatok során bizonyították.

Vichy Termálvíz – A természet erejével

Használd bármikor a nap folyamán, amikor úgy érzed, bőrödnek gyorssegélyre van szüksége komfortérzete visszaállításához. Nincs más dolgod, csak permetezd 20-30 cm távolságból az érintett bőrfelületre, hogy a lágy permet pozitív hatásaival kényeztesd magad. A Vichy Termálvíz segít csillapítani a bőrön érzékelt külső vagy belső tényezők hatását, legyen szó a szennyezett levegő, az UV sugárzás vagy a stressz okozta irritációkról. Kiváló megoldás utazás közben a dehidratáltság és a fáradtság jelei ellen, vagy akár az epilált, gyantázott vagy borotvált bőrfelszín megnyugtatására és komfortérzetének visszaállítására is.

További információért látogass el a vichy.hu weboldalra vagy kövess a Facebook-on.
A Vichy termékek kaphatóak a gyógyszertárban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top