Életmód

Photoshopolt fenékkel vádolták a fiatal nőt

A 29 éves Liza Parker büszkén mutogatta kemény edzéssel nyert, formás fenekét, de az internet persze azonnal photoshopot kiáltott.

Liza Parker az állítólag már legendássá vált Bikini Body Guide programot követte Kayla Itsines fitneszguru irányításával – így érte el, hogy lapos feneke rövid idő alatt formásan gömbölyödjön. Állította ő, az internet meg persze nem hitt neki.

Ki tudja, miért fájt az embereknek ez olyan különösen, azonnal elkezdték támadni, először csak annyival, hogy kinyomott fenekével hamis optikai illúziót teremt, később azzal, hogy kés alá feküdt a csinosabb fenék érdekében, majd az egész odáig fajult, hogy az egész mögött photoshopot véltek. Na de nézzük az érveket. Nincsenek nagyon, a mindentudó “egyértelműen látszik, hogy ez photoshop” lenyűgöző komplexitásán túl, illetve ha vannak is, azok olyanok, mint “a háttérben látható szőnyeg görbülésén látszik” (nem látszik), illetve egyértelműen a legjobb, a fotómanipuláció bizonyítékát az iPhone tok változó csíkjaiban látó jedi mester felfedezése.

Photoshopolt fenékkel vádolták a fiatal lányt

Liza nagyon megdöbbent a vádakon, és hogy rövidre zárja a netes acsarkodást, egy teljes videót készített vadiúj fenekéről.

Forrás: Distractify

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top