Életmód

Mátészalka az új pornónagyhatalom

A tavalyi győztes, Kazincbarcika idén már csak a sor végén kullog. Mátészalka az új pornónagyhatalom hazánkban – legalábbis egy friss felmérés szerint itt dübörög az erotika a legmagasabb fokon.

Immár hagyományt teremtve a szexrandi minden évben felmérést készít, mely országrészben, és egész pontosan melyik városban keresik és töltik le a legtöbb pornográf tartalmat az internetről. Az idei kutatás alapján Mátészalka a befutó, de a lista alapján elmondható, hogy Kelet-Magyarországon dübörög a pornó a leginkább. Legalábbis a júliusi adatok ezt mutatják.

Kazincbarcikán ugyanakkor látványosan visszaeshetett a pornófogyasztás, a tavalyi első idén visszacsúszott a tizenharmadik helyre. Vajon mi történhetett az ott élőkkel? Belefáradtak az erotikába, vagy a letöltés helyett másra váltottak? Nem tudni, mindenesetre az biztos, Mátészalka után Kisvárda és Szerencs állhattak fel a képzeletbeli pornódobogóra.

Budapest idén sem került a toplistába, a tavalyi második Nagykanizsa és a hatodik Cegléd tartja még a helyét, csakúgy, mint Szekszárd és Pápa.

Íme a 2016 nyári pornónagyhatalmak listája

  1. Mátészalka (-)
  2. Kisvárda (-)
  3. Szerencs (-)
  4. Szekszárd (5.)
  5. Berettyóújfalu (-)
  6. Karcag (-)
  7. Cegléd (6.)
  8. Nagykanizsa (2.)
  9. Monor (-)
  10. Paks (-)
  11. Baja (-)
  12. Pápa (4.)
  13. Kazincbarcika (1.)
  14. Zalaegerszeg (-)
  15. Esztergom (-)

Zárójelben az előző évi helyezések.

Mátészalka az új pornó nagyhatalom

(hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top