Életmód

Imádják az idős nénikből álló pomponlánycsapatot – fotók

A Japan Pom Pom névre keresztelt szurkolócsapatban most nem a feszes fenekű 16 éves lányok nyomják, hanem a – nem kevésbé lelkes – gyakran 70 év feletti idős asszonyok.
Egész Japán imádja az idősekből álló szurkolócsapatot

Ha az ember ránéz a Japan Pom Pom csapatának fotóira, biztosan meg nem mondaná, hogy 70, sőt akár 80 év feletti asszonyokat lát, persze azt azért meg lehet állapítani, hogy nem a szokásos, 16 éves lányokról van szó, akik akrobatikus mutatványokkal kápráztatnak el minket.

Egész Japán imádja az idősekből álló szurkolócsapatot

A most 84 eves Fumie Takino nagyjából 20 éve alapította az idős asszonyokból álló, nem mindennapi szurkolócsapatot, mégpedig azért, hogy így tartsa frissen a saját és a hozzá hasonló kalandvágyó idősek testét és lelkét. A csapatban átlagosan 70 évesek a hölgyek, de az alsó korhatár 55 év – aminek ismeretében egészen megdöbbentő látni a spárgázó, ugráló asszonyokat.

Egész Japán imádja az idősekből álló szurkolócsapatot

A dolog mindenesetre bejött: a privát szórakozásnak induló csapat azóta már az egész ország kedvence lett – ráadásul idén még a nemzeti szurkolóbajnokságon is részt vehettek.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top