Életmód

Profi álláskereső: fánkos dobozba rejtette önéletrajzát

Zseniális ötlettel rukkolt elő Lukas Yla, a kétségbeesett álláskereső: futárnak öltözött, és fánkos dobozban csempészte életrajzát a potenciális munkaadókhoz.

A 25 éves Lukas Yla egészen biztosan szuper marketingspecialista, ezt már az is bizonyítja, ahogy állást keres. A fiatal szakember nemrégiben érkezett Litvániából Amerikába, annak reményében, hogy ott építi fel újra életét. Az álláskeresés persze nem egyszerű: az embernek hiába van impozáns önéletrajza, legtöbbször olvasatlanul a kukában landol, mielőtt még a potenciális munkaadó egy pillantást is vethetett volna rá.

Profi álláskereső: fánkos dobozba rejtette önéletrajzát

Épp ezt akarta megakadályozni Yla is, akinek sikerült találnia egy módszert, amivel egészen biztosan nem marad olvasatlanul önéletrajza. A fiú futárnak öltözött, életrajzát egy doboz fánk mellé rejtette, hogy ezzel a szellemes módszerrel “csempéssze be” CV-jét az irodákba.

A dolog pedig működni látszik: Lukas eddig kábé 40 doboz fánkot szállított le kreatív ügynökségeknek és reklámcégeknek, és állítólag már több céggel is tárgyalásban van. Ha vannak még ehhez hasonló eredeti ötletei, egészen biztosan bármelyik cég jól járhat vele!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top