Életmód

Ez a világ 10 legrémisztőbb foglalkozása

Melyek azok a foglalkozások, amelyektől az emberek nagy részén kitör a frász? Egy friss kutatás összegyűjtötte a 10 legrémisztőbb állást, a végeredmény pedig egészen meglepő lett!

Az illinois-i Knox College különleges feladatra vállalkozott: összegyűjtötték, melyik foglalkozásokat tartja a legrémisztőbbnek és legbizarrabbnak a legtöbb ember. A 10-es listán helyt kapott több kiszámítható állás, de becsúszott azért egy-két megdöbbentő hivatás is.

Nézzük a listát!

Ez a világ 10 legrémisztőbb foglalkozása 

Az első helyen a bohócok végeztek – ez nem meglepő, egy csomóan irtóznak tőlük valamiért. Rögtön őket követik a preparátorok, ami szintén eléggé érthető választás, utánuk jönnek a szexshopok tulajdonosai és a temetkezési vállalkozók.

Az ötödik hely nem meglepő módon a személyszállító kisiparosoké, majd jönnek a papok, a karbantartók és a szemétszedők. Végül a biztonsági őrök, és valamiért az írók kerültek rá a 10-es listára.

Szóval ezek azok a foglalkozások, amelyek a leginkább a frászt hozzák az emberre… szerintetek is olyan rémisztőek?

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top