Életmód

Buszon, liftben, de még a próbafülkében is szexel a magyar

Egy friss felmérés szerint a magyarok az extrém helyeken kívánják meg egymást a leginkább. A válaszokból az is kiderült, a férfiak egyáltalán nem tapasztaltabbak az ágyban, mint a nők.

A Csajok és Pasik társkereső oldal 477 olvasóját kérdezte szexuális szokásairól 2016 szeptemberében. A felmérés igencsak meglepő eredményekre jutott.

Extrém helyszínen izgalmasabb

A kutatás szerint, aki extrém helyszínre vágyik, leginkább autót vagy liftet választ a szeretkezéshez. Népszerűek a szabad ég alatt, parkokban, erdőkben töltött együttlétek is. A válaszadók többsége a medencékben is kapható a szexre, sőt akad, aki buszon, próbafülkében, kilátókban, repülőn, lépcsőházban, sőt szántóföldön is kapható a szeretkezésre. Aztán igencsak népszerű a szex élvezetéhez a Balaton, a mozi vagy a már valóban hajmeresztő helyszín, a játszótér. A fantázia pedig úgy tűnik kimeríthetetlen, hiszen akadnak akik csónakban, vadászlesen, kazánházban, hegytetőn vagy szénakazalban gabalyodnak egymásba. Hogy ezek a helyszínek mennyire meghittek, az másodlagos, hogy izgalmat keltőek, az pedig már ízlés és merészség dolga.

Hosszú is lehet a hűség felé vezető út

A felmérés azt a kérdést is föltette a válaszadóknak, vajon mennyi partnerrel bújtak ágyba eddig. A többség 6-10 partnert számolt össze. Nők között akadtak, akik 2-5 férfival szexeltek, a férfiaknál előfordult a 11-20 nő. Ugyanakkor minden hatodik férfi és minden hetedik nő 21-40 partnerrel dicsekedhet. A számok alapján elmondható, mire elkötelezzük magunkat a “nagy Ő” és a hűség mellett, addig élünk az adódó lehetőségekkel, de legalábbis kellő mennyiségű tapasztalatot gyűjtünk.

Szalmakazal vagy hálószoba?
Szalmakazal vagy hálószoba?

(Prex)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top