Életmód

3+1 kényeztető tipp a hideg téli napokra

Adunk néhány tippet, hogyan tehetnéd élvezetessé a hideg téli napokat.
  1. Gyorsan csomagolj össze, és indulj Miskolcra

Miskolc Európa különleges városa; kalandozásra csábít, és élményekkel kecsegtet. Miskolc az a hely, ahol a természet csodát alkotott; és a csodálatos környezetben ott találjuk a pezsgő nagyvárost.

3+1 kényeztető tipp a hideg téli napokra
  1. Lazíts Európa csodájában

Élmények akadnak bőven a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetsz, élvezheted a sodró víz kellemes masszírozását, hallhatod a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatod az Európában egyedülálló természeti képződmények különleges formáit.

3+1 kényeztető tipp a hideg téli napokra

Jutalmazd meg magad a fürdő Barlang Aquaterápián egy kellemes, kényeztető nappal, válassz magadnak egy jó masszázst vagy iszappakolást, ülj be a sóbarlangba, és próbáld ki a halpedikűrt.

Az ünnepi időszakban is sok szeretettel vár a fürdő. A pontos nyitvatartásért és programokért látogass el a barlangfurdo.hu weboldalra.

  1. Kényeztesd magad a miskolctapolcai strand wellness részlegén

Exkluzív masszázsokért látogass el a Miskolctapolcai Strandfürdőbe, ahol többek között mézes, lomi-lomi és bambuszmasszázzsal segítik a teljes ellazulást.

3+1 kényeztető tipp a hideg téli napokra

A fürdő egyik jellegzetességében, a három fordított kúp formájú toronyban hagyományos szauna, gyógynövényes herbálszauna, valamint infraszauna, továbbá só-, jég- és gőzkabin vár rád, hogy teljessé tegye kikapcsolódásodat.

Minden szerdán és pénteken élénkítő citrusos és sós-mézes-sörös szaunaprogramokkal lazíthatsz.

Az ünnepi időszakban is sok szeretettel vár a fürdő. A pontos nyitvatartásért és programokért látogass el a miskolctapolcaistrand.hu weboldalra.

3+1        Szerezz be egy Miskolc Pass kártyát a kedvezményekért

A Miskolctapolca Barlangfürdőben egyszeri alkalommal ingyenes fürdőbelépő, a Barlang Aquaterápiában az OEP által nem támogatott kezelésekre – például frissítő masszázsokra, méregtelenítőkre, allergiakezelésekre, halpedikűrre – 10% kedvezmény vehető igénybe Miskolc Pass turisztikai kártyával!

Bevezető áron már Gyerekkártya is kapható!

Bővebb információ a miskolcpass.com weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top