Életmód

A mobilod megvár! Írd meg, hogy idén átéled a karácsonyi pillanatot, és támogasd Te is a Pető Intézet növendékeit! (X)

A mobilunk vitathatatlanul az életünk részévé vált, sőt néha az az érzésünk, hogy talán túlságosan is. Biztos te is rajtakaptad már magad azon, hogy a mobilod nyomkodása miatt lemaradtál valamilyen fontos pillanatról. A világ egyik legnagyobb mobilgyártója, a Huawei karácsonyi #BePresent (Éld meg a pillanatot!) nevű kampányában most arra biztat, hogy egyszer egy évben tegyük félre mobiltelefonjainkat, és töltsük az ünnepet a szeretteinkkel – hiszen számukra mi magunk vagyunk a legnagyobb ajándék. "A mobilod megvár, a pillanat nem. Az ünnepet Te teszed különlegessé" – szól a Huawei üzenete. És milyen igazuk van!
A mobilod megvár! Írd meg, hogy idén átéled a karácsonyi pillanatot és támogasd Te is a Pető Intézet növendékeit!(X)

A Huawei egy szívhez szóló televíziós reklámfilmet is készített a kampány keretében, amely egy kisfiúról szól, aki egyedül várja a karácsonyt, mert a családjában mindenki mást túlságosan leköt a mobilja. Hogy mi történik a végén a kisfiúval, megtudhatod az alábbi linkre kattintva, ahol a teljes kisfilm megtekinthető, de javasoljuk, hogy előtte szerezz be egy csomag zsepit!

Ha úgy érzed, hogy az üzenet neked is szól, és szeretnéd, ha mások is így tennének, nincs más dolgod, mint a Huawei Facebook-oldalán november 22-én kiposztolt kisfilm alá egy kommentben megírni: “Ígérem, hogy idén megélem a karácsonyi pillanatokat!”, és feltüntetni a kampány jelmondataként szolgáló #BePresent, valamint a #huawei hashtageket. A kommenteddel mások karácsonyát is szebbé teheted, a vállalat ugyanis minden egyes komment után 500 forinttal támogatja a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetét, vagy közismertebb nevén a Pető Intézetet.

A mobilod megvár! Írd meg, hogy idén átéled a karácsonyi pillanatot és támogasd Te is a Pető Intézet növendékeit!(X)

A Huawei jótékonysági kampányát olyan hírességek támogatják, mint Szalai Ádám focista, Debreczeni Zita fotós, Rizsavi Tamás fotós, valamint olyan népszerű bloggerek, mint a Fifty Pairs of Shoes, Viszkok Fruzsina és a Chloe from the Woods.

A kampány november 22-én este indult, és karácsony végéig, december 13-ig várja a Huawei a kommenteket.

 

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top