Életmód

Álommeló: rántott csirkét kell enni, és még fizetnek is érte!

Az állásajánlat szerint a jelentkezőnek valóban csak annyi a dolga, hogy különböző helyeken "kabátos húst" fogyaszt, és leírja róla a véleményét. Mutatjuk, hol lehet jelentkezni.

A hirdetés az Airtasker.com nevű oldalon jelent meg és sajnos, aki le szeretne csapni a lehetőségre, annak Ausztráliába kell utaznia.

Az állásajánlatot ugyanis Tim Fung, az Airtasker vezetője helyezte el az oldalon, aki azt írja, hogy nagy rajongója a rántott csirkének és szeretné megtudni, hogy Sydney-ben melyik étteremben adják a legjobbat. Bár reklámfogásról van szó, a lehetőség valódi, amelyre már jó néhányan jelentkeztek is.

Bár csak az Airtasker reklámjáról van szó, az állásajánlat valódi. (Fotó: Tumblr)
Bár csak az Airtasker reklámjáról van szó, az állásajánlat valódi. (Fotó: Tumblr)

Ez nem véletlen, Fung ugyanis 500 ausztrál dollárt, vagyis valamivel több mint százezer forintot kínál annak, aki leteszteli az általa felsorolt éttermekben a rántott csirke minőségét (természetesen a járulékos költségeket, tehát az éttermi fogyasztásokat is ő állja).

Tim F. kilenc helyet sorolt fel, ezek a következők:

  1. Mary’s
  2. Ayam Goreng 99
  3. Thirsty Bird
  4. Belle’s Hot Chicken
  5. Thievery
  6. Butter
  7. Seoul Orizin
  8. Juicy Lucy
  9. Chicken Institute

Emellett egy tízedik tétel is szerepel a listán, amelyet az állásra jelentkezőknek kel ajánlania. Fung azt is kéri az érdeklődőktől, hogy írják meg, miért ők a legalkalmasabb jelöltek a munkára. Elég vicces válaszok érkeztek.

“29 év tapasztalatom van evés terén és imádom a csirkét. Tökéletes lennék a feladatra” – írja egyikük.

“Hé haver, az egész családomat lemészárolta egy csapat csirke, amikor három éves voltam. Én voltam az egyedüli túlélő. Azóta az életem küldetésének tekintem, hogy elpusztítsam a világ összes csirkéjét és megegyem. Jobban ismerem az ízüket, mint bárki más. Bízhatsz bennem!” – így egy másik, tréfás kedvű jelentkező.

“Nem is kell 10 nap nekem erre, adj 5 napot, annyi idő alatt kész leszek, sőt, akár 3 nap alatt is!” – írja egy harmadik, aki valószínűleg nagyon éhes lehetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top