Életmód

Amikor szerelmes leszel valakibe, a lelkébe szeretsz bele

"Amikor szerelmes leszel valakibe, a lelkébe szeretsz bele. Mert egy nap a kémia megszűnik és a külső szépség elhalványul. De a lélek kortalan, örök. Ez az igazi, valós lényed, ami mentes az egótól. És ez az a hely, ahol a szerelem lakozik." – Daniel Nielsen

Aki a lelkedet látja, és a lelkedet szereti, a teljességedben lát. Nem csak a felszínt kapargatva, nem csak a Nőt vagy a Férfit látva, hanem a mögötte és benne rejlő lélek minden szépségét. Aki a belsőt szépnek látja, nem tudja a külsőt nem szépnek látni. És minő véletlen, aki szeret, megszépül, és akit szeretnek, úgyszintén.

A lélek transzformációja a test változását hozza magával. A külvilág csak ámul és kapod a kérdéseket: “Mi történt veled, csak úgy ragyogsz!?” A test ragyogásában a lélek ragyogása tükröződik. A test szépsége és a lélek szépsége összefonódik, olyan könnyeddé válik minden. Nincsenek korlátok, szabaddá válik a lélek.

Feléled bennünk valami őserő, amiről korábban azt sem tudtuk, hogy létezik. És ez az óriási Erő a lélek legmélyebb bugyraiból egyszer csak feltör, és végtelen magasságokba repít. Oda ahová korábban még sosem jártál. Idővel megtanulod uralni ezt a váratlanul feltört Erőt, de vágysz vissza abba a magasságba, ahová elrepített.

Nem érzed azt, hogy bármi is lehetetlen lenne. De nem azért, mert “elszálltál”, hanem azért, mert érzed magadban azt az elementáris Erőt, amit a tiszta, őszinte szerelem felszabadított benned… Nincs ennél erősebb energia a Földkerekségen. És aki ezt megengedi magának, hogy valóban megélje, bármire képessé válik. Mindez ott születik a lélek legmélyén, a legtitkosabb ajtók mögé zárva. Ez az ajtó pedig egyenesen a földi Paradicsomba vezet…

Megengeded-e magadnak, hogy szerelmes legyél? Oly sokan írnak, akik egyszerűen nem engedik meg maguknak az egyik legősibb és legszebb érzést a világon. Nők és férfiak egyaránt. Mersz-e a lelkeddel kapcsolódni, megnyitni a szívedet és felszabadítani magadban azt a csodás energiát, amit a szerelem ereje jelent?

Sokan félnek mindettől, mert nem tudják, mi lesz, ha elvesztik a kontrollt, az irányítást az életük felett, vagy félnek, hogy sebeket kapnak, netán adnak. Igen, vannak pillanatok, amikor ez történik, de ha nem próbálunk mindent előre kiszámítani, és nem ragaszkodunk egy előre elképzelt forgatókönyvhöz, varázslatos lehetőségek találnak meg minket.

Mert a szív megnyílása együtt jár a lehetőségek, a csodák, az eddig ismeretlen érzések megnyílásával is. Csak az egód próbál lebeszélni, hogy ne tedd, mert amikor elveszel a szerelemben, akkor az egód arra a néhány pillanatra, órára vagy napra megszűnik létezni, hiszen akkor nem magadért, hanem a másikért élsz…

Varázslatos szívnyílások idejét éljük, melyek változásra ösztönöznek minket. Nyiss, játssz, szeress, és higgy, mert soha nem késő, mert megérdemled, és mert amikor készen állsz rá, a szerelem váratlanul beköszönt majd az életedbe. Ezt akarni nem lehet. Hiszen magától történik – észrevétlenül bekúszva a hétköznapjaidba, vagy váratlanul, mint egy villámcsapás. Felforgatja az életed, de egyben ki is teljesíti!

Olvass még többet a lélekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top