Életmód

Már öt éve meglopják a boltost – most kiderült, hogy mókusok voltak

Az elmúlt évben rejtélyes módon tűntek el édességek a kanadai kisbolt polcairól – most kiderült, hogy végig a mókusok álltak az aljas bűncselekmények mögött.

A kanadai Luke’s Grocery kisboltból már öt éve tűnnek el rejtélyes módon csokiszeletek és más édességek. A boltot vezető család sokáig tanácstalanul állt a probléma előtt, nemrégiben azonban kiderült, hogy végig mókusok voltak a megátalkodott bűnök hátterében.

A dolgok valószínűleg akkor kezdődött, mikor a bolt egyik tulaja kiszórt egy kis magot a galamboknak, ami a mókusokat is odaszoktatta. Mikor a magok elfogytak, az ingyeneleségtől megrészegült mókusok a bűn útjára léptek, és elkezdték elemelni a bolt édességkészletét.

Íme egy bűnelkövető akció közben:

A család  még nem tudja, hogyan fognak megküzdeni a problémával, de azt elismerik, hogy a mókusoknak kimondottan jó ízlése van az édességek terén (a fenti felvételen például egy Kinder Buenót lop az állat).

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top