Vagány nők, akiket követned kell az Instagramon

nlc | 2017. Január 31.
Egyre inkább érezhető, hogy a lányok is helyet követelnek maguknak a gördeszkások színpadán, szerte a világban megannyi vagány, tehetséges és okos nő mutatja meg, hogy a deszka mindenkié.

Korbban is írtunk már nagyon vagány, deszkás lányokról – gondoljunk csak a kabuli csapatra –, de azt nem sejtettük, hogy számuk egyre csak nő. Szerte a nagyvilágban rengeteg olyan banda van, akik már a világhír ajtaján kopogtatnak. Mutatunk közülük ötöt. 

Nefarious Skate Crew

A londoni csapathoz bárki csatlakozhat, aki valami újat szeretne kipróbálni. Egyetlen feltétel van csupán: az illető szeresse a sört és a pizzát. 

 

The Skate Kitchen  

A csapat csupa bátor lányból áll, akik szeretik a mókát, egymást, és tudják, hogy egymás támogatásával könnyebb az élet.  

 

Brujas

A bronxi csapat igazi feministákból áll, akik számára a deszkázás több, mint játék, a női összetartás, a kommunikáció eszköze. 

 

The Skate Witches

A szuper lánycsapat különlegessége, hogy eltérő nemzetiségű, korú és képességű lányokat fog össze, akikben közös, hogy a deszkából merítenek erőt. 

 

Santa Cruz Lady Lurkers

Santa Cruzban mindenki ismeri már a Lady Lurkers csapatot, akik köztudottan nagyon jó barátok, támogatják és szeretik egymást. Nem csoda, ha követőik száma már tízezer felett jár. 

 

via Vice 

 

Exit mobile version