nlc.hu
Életmód

Fedya, az Insta-sztár macska

Rajzfilmfigurára hasonlít ez az Insta-sztár macska

Különleges külsejével "futott be" be a cicus.
Fedja

Amikor 2020-ban Fedya tulajdonosa, Natalja Zsdanova a hátsó udvarában rábukkant a macskára, nem is sejtette, hogy egy napon több mint 315 ezer követővel rendelkező Instagram-sztár lesz a cicucból. Akkor még abban sem volt biztos, hogy az állat túléli. Koordinációs problémákkal született, és nehezen tudott mozogni, de ahogy nőtt, az állapota is javult, és hamarosan úgy viselkedett, mint egy átlagos macska, még ha nem is nézett ki annak.

Natalya azt állítja, hogy eleinte nem is figyelt fel a macska szokatlan külsejére, de végül a barátai elkezdett fotókat posztolni a házi kedvencről, és egyszer csak ünnepelt sztár lett belőle. „Nem tűnt fel annyira, hogy szokatlan külseje volt, nekem csak aranyosnak és viccesnek tűnt. A barátaim és az ismerőseim mondták, hogy ezt a macskát meg kell mutatni a világnak” – mesélte a gazdi, aki hamar szembesült azzal, hogy házi kedvence imádnivaló külseje sok ember napját teszi szebbé, így folytatta a vicces fotók és videók feltöltését a macskáról.

Fedyának 2021-be először „csupán” 36 ezer rajongója volt, most viszont már 315 ezret könyvelhet el.

Nem tudni, mi miatt van a cicusnak ilyen szokatlan arckifejezése, de gazdája gyanítja, hogy ez valamilyen genetikai hiba vagy fizikai trauma következménye. Bármi is legyen, úgy tűnik, ez egyáltalán nem zavarja a macskát. Ez teszi őt különlegessé, és ez a fő oka a közösségi médiában elért sikereinek, az Insta-követők szerint ugyanis egyszerűen imádnivaló pofija van.

(via)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top