Szabadidő

Insta macskák, akiket követned kell

A világ legnagyobb képmegosztó alkalmazását is meghódították már a macskák. Rengeteg gazdi készített már Instagram-fiókot macskájának, hogy megossza a világgal a cica napi kalandjait. Ha te is szeretnél néhány híres Insta-cicát bekövetni, akkor szemezgess az alábbi listából.

A közösségi média egyik alappillére az Instagram. Számos híresség, zenekar, de még a szomszédunk nagymamája is fent van a képmegosztó oldalon, ahol videókkal, gifekkel (az Instán boomerangnak hívják) és élő bejelentkezésekkel osztják meg az emberek, hogy mi minden történik velük egy nap. Pár éve elterjedt, hogy a gazdik beregisztrálják a kedvenceiket is, hogy posztolják a cukibbnál cukibb fotókat az állataikról. 

A kutyák mellett a cicák a legnagyobb rajongótáborral rendelkező állatok, akikről naponta több millió képet töltenek fel. Ha te is fent vagy az Instán, akkor most megmutatjuk, hogy melyik macska hírességeket érdemes követned, ha szeretnéd biztosítani, hogy mindennap láss egy doromboló, játékos, vagy éppen vicces cicust. Jöjjenek a legnagyobb Instagram-macskák:

A legmorcosabb: Grumpy cat

Az internet egyik leghíresebb macskája Grumpy cat, akinek természetes Instagramja is van. A cicát több mint 2 millióan követik a képmegosztón, ám a világhírt a Facebook hozta el neki. A morcos arcú macska igazi mém lett néhány éve, és még mindig töretlenül tartja magát. Grumpy cicáról saját film is készült, és természetesen gazdája naponta tölt fel képet róla az Instagramra. 

 A gyerekbarát cica: Toco

Japán egyik híres cicája imádja a gyerekeket. A Toco névre hallgató cicus szinte minden képen gazdája gyermekeivel pózol. A cica már több éve a családdal van, és együtt nőtt fel a gyerekekkel. Tocoról és a gyerekkel közös képeiből Japánban már könyv is megjelent, amiben a legcukibb babás-macskás képeket nézegethetjük újra végig. 

A nyelvet öltő macska: Lil Bub

A genetikai hibákkal született cicának nem sok jövőt jósoltak, de ő mindenkinek bebizonyította, hogy igenis életrevaló. Az örökbefogadó családja imádja a cicust, akinek egyik különleges ismertetőjele, hogy a nyelve folyton kilóg a szájából. Lil Bub szeret jókat aludni, és bár kicsit lassabb a társainál ez nem akadályozza meg abban, hogy teljes életét éljen. A cicának több mint 1,6 millió követője van az Instagramon és vörös szőnyeges eseményekre hívják meg és bármerre jár azonnal felismerik. 

Make a meaningful connection with your pet every day. It's better than the Internet. #lilbub

Lil BUB (@iamlilbub) által megosztott bejegyzés,

A macska, akinek szemöldöke van

A Sam névre hallgató cica azzal lett híres, hogy szőrének mintája nagyon különleges. A fehér bundájú cica fején a fekete szőrök úgy rendeződtek el, mintha szemöldöke lenne így mindig csodálkozó tekintettel mered a világra. Samnak már több mint 245 ezer követője van a képmegosztón, és mindenkit megnevettet a különleges tekintetével. 

The best Mondays are the ones you have off. #July4thEve

Sam (@samhaseyebrows) által megosztott bejegyzés,

A legszőrösebb cica

A New Yorkban élő utcáról mentett cica az egyik legszőrösebb Instagram-sztár a cicák között. A sárga szembogarú, kiálló fogsorral rendelkező fekete Maine Coon fajtájú macska elsőre talán ijesztő lehet, de a világ egyik legkedvesebb cicája. A Hercegnő névre hallgató cica a gazdáival naponta kampányol a többi otthontalan macskáért, amit több, mint 279 ezer Instagram-követő lát. 

A legdivatosabb: Snoopy 

A vörös-fehér cica igazi szenzáció Kínában. Snoopy előszeretettel visel különleges kiegészítőket, így nem kellett sok idő, amíg egy tervező felfedezte magának a cicát. Snoppy most macskaruhákat és macskakiegészítőket reklámoz. A divatdiktátor macskát több, mint 360 ezren követik az Instagramon, ahol diktálja a trendet. 

epic.③#catsofinstagram

SNOOPY·babe (@snoopybabe) által megosztott bejegyzés,

 A legdühösebb macska

Grumpy Catnek trónkövetője akadt. A Garfi névre hallgató vörös, hosszú szőrű cica az állandó dühös tekintetével sok rajongót bevonzott már. Pedig a cica nagyon barátságos, és nyugodt jószág, de a tekintete miatt sok inkább megtartják a két lépés távolságot az állattól. A lájkolókat ez nem zavarja, a cica fotóit több ezren kedvencelik az Instagramon. 

Hello ladies… ???????????? Happy #Friday…

Garfi – Angry Cat (@meetgarfi) által megosztott bejegyzés,

Az igéző szemű cica

Richard névre hallgat ez az amerikai cica, akit Los Angelesben mentettek meg és fogadtak örökbe. A különleges eltérő szemekkel élő macska is szívesen jótékonykodik, és gazdáival együtt azon van, hogy felhívják az örökbefogadás szépségeire az emberek figyelmét. 

A magyarok kedvence: Puszi, Erzsi

Gergely macskája és szókimondó stílusa igazi felüdülés az interneten. A hatéves Erzsébet Fenevadova már az Instagramon is aktív, így ott is posztolja a legjobb képeit. Erzsi már könyvet is írt, és tizenkétezernél is több hívével együtt kész arra, hogy az Instagramot is meghódítsa.

A mostohám fotózgat. Nem bírok már pózolgatni. Puszi, Erzsi!

Erzsébet Fenevadova Official (@erzsebet_fenevadova) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top