Életmód

Ezen a napon szexelnek a legszívesebben az emberek

Melyik az a nap, amikor a legtöbb ember ugrik egymásnak, és melyik az, amikor kb. senkinek nincs kedve hozzáérni a másikhoz? Most kiderül!

Szex ide vagy oda, mind a hétvégének élünk, de most kiderült, hogy még az együttléteket is a pihenőnapokra időzítik a legtöbben. Mit gondolsz, mit csinálnak az emberek vasárnap reggel 9 körül? Kávézgatnak, még alszanak vagy hosszú sétára viszik a kutyát? Nem-nem, szexelnek!

Ezen a napon szexelnek a legszívesebben az emberek 

Ez a legnépszerűbb időpont, amit közvetlenül a szombat este 10.30, majd a szombat este 11.30 követ. A hétvége tehát abszolút nyertes! Becsúszik még a péntek este 10:30 a negyedik helyre, de utána megint hétvégi időpontok jönnek: szombat reggel fél tizenegy, majd fél tizenkettő.

Szóval nem is kérdés, hogy a szexet a hétvégére tartogatjuk, valószínűleg azért, mert a legtöbben túl fáradtak hozzá a hétköznapokon. A statisztikák szerint a legkevésbé alkalmas nap a szexre (nem meglepő módon) a hétfő, de ez nem is nagy baj, hiszen vasárnap már mindenki megkapta, ami jár neki!

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top