Életmód

Így menekült meg az emberrablótól a bátor nő – videó

Sikerült kiszabadulnia autója csomagtartójából annak a nőnek, akit elrablója zárt oda, miután nem talált pénzt az áldozatnál. A nagy szökést egy benzinkút parkolójában hajtotta végre, az esetet több szögből is rögzítették a biztonsági kamerák.

Sikerült megmenekülnie egy emberrabló kamrai közül egy alabamai nőnek, miután ki tudott szabadulni autója csomagtartójából, ahová a rabló bezárta őt. Először csak ki akarták rabolni, ezért otthona előtt pisztolyt fogott rá egy férfi, de a 25 éves nőnél nem volt készpénz, ezért a rabló az autója csomagtartójába kényszerítette őt, majd egy benzinkútra hajtott, hogy pénzt vegyen fel áldozata bankkártyájával az ottani ATM-ből.

Itt kapcsolódhatnak be a nézők is a történetbe: fekete autó érkezik a benzinkútra éjjel. A sofőr bemegy, az ATM-nél próbál pénzt kivenni, még segítséget is kér, mert nem boldogul a géppel. Aztán látjuk kijönni és beszállni a kocsiba, ami elindul, de a csomagtartó ajtaja kivágódik, és egy nő hemperedik ki belőle, majd villámgyorsan berohan a shopba.

Az al.com kiderítette, hogy már a pultosnak is gyanús volt a férfi, azt gyanította, hogy fegyver van nála. Amikor a nő berohant a boltba, a boltos egyből magukra zárta az ajtót, és riasztotta a rendőrséget. A nő támadóját még nem sikerült kézre keríteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top