Életmód

Ebben a szalonban többet fizet a pedikűrért az, aki túlsúlyos

A Tennesseeben lévő szépségszalon kiverte a biztosítékot a helyieknél azzal, hogy extra költségeket számolt fel a túlsúlyos vendégeknek.

Nagyon sajnáljuk, de abban az esetben, ha Ön túlsúlyos, a pedikűrért 45 dollárt kell fizetnie, szakembereink ugyanis felárat számolnak fel. Köszönjük a megértését – hirdette a közelmúltban a Tennesseeben található szépségszalon falára kihelyezett, kézzel írt tábla. A feliratot az egyik vendég, Deshania Ferguson fotózta le, és töltötte fel a Facebook-oldalára, ezután kezdett vírusszerűen terjedni.

A poszt hatására a Daily Mail brit bulvárlap úgy döntött, felhívja a szalon tulajdonosát, ám hiába próbáltak beszélni vele, a férfi még azt is letagadta, hogy szépségszalont vezetne. Valamivel nagyobb szerencséje volt a WREG nevű helyi tévécsatornának. Riporterüknek a szalon tulajdonosa, Son Nguyen tagadta ugyan, hogy többet számláznak a túlsúlyos vendégeknek, ám elismerte, hogy neki is feleségének is kellett már vendéget elküldenie a kilói miatt.

Ebben a szalonban többet fizet a pedikűrért az, aki túlsúlyos

Mint mondta, a túlsúlyos vendégeket nehezebb kezelni, és eddig két széke tört már össze egy-egy nehezebb vendég alatt. A megalázó táblát a felzúdulás hatására mindenesetre leszedte a szalon, ahol egyébként 30 dollárt fizettetnek a “nem túlsúlyos” vendégekkel.

Olvass még többet a túlsúlyról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top