Életmód

Senki sem akarja elhinni ennek az anyukának, hogy öt gyermeket szült

A személyi edzőt Instagram-oldalán rendszeresen támadják azzal, hogy túlságosan fit ahhoz, hogy többször anyuka legyen.

A 35 éves Simone Gately büszke ötgyermekes anyuka, aki nem rejti véka alá, hogy még az újszülöttek mellett is tartotta szigorú edzéstervét, és hetente kétszer edzett. A brit nő a Daily Mail című brit lapnak beszélt arról, hogy öt gyermekét egy hatéves periódus alatt hozta világra: legidősebb gyermeke most 10, legkisebb pedig hároméves.

A személyi edzőként dolgozó anyuka beszélt arról is, Instagram-oldalán rendszeresen támadják őt azért, ahogy kinéz. “Kizárt dolog, hogy egyetlen gyermeket is a világra hozott volna ez a nő, nemhogy ötöt” – mutatja az egyik fotója alá érkezett kommentet, majd egy másikat is, ami azt pedzegeti, Simone minden bizonnyal örökbe fogadta gyermekeit.

Senki sem akarja elhinni ennek az anyukának, hogy öt gyermeket szült

Sokan vannak azok is, akik önimádónak, hovatovább narcisztikusnak bélyegzik Simone-t, aki állítja, semmiben sem különbözik más anyukáktól. “Pont olyan vagyok, mint bármelyik másik nő, aki a munkája mellett igyekszik menedzselni a családja életét is” – mondja Simone, majd hozzáteszi, rendszerint reggel hatkor kel, fut egy keveset, hogy aztán elindítsa az iskolába a nagyobb gyermekeit.

Szerencsére Simone-t nem csak a negatív kommentek találják meg az Instagramon. Azt mondja, minden kritikára jut egy kedves, inspiráló üzenet is azoktól, akik példaértékűnek tartják a kitartását és az elhivatottságát. 

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top