Életmód

Az éjszaka erejének megtapasztalása

Elárulunk Önnek egy titkot. Amíg Ön éjszaka alszik, a bőre nagyon is ébren van. Minden nap ebben a váltakozó ritmusban élünk. Testünk napközben kinyílik a külvilág felé, ahonnan benyomásokat és táplálékot fogad be, éjszaka pedig feldolgozza mindazt, amit felvett, és előkészül a következő napra.
Az éjszaka erejének megtapasztalása

Bőre az éjszakai pihenés idejét arra használja fel, hogy alaposan, belülről kifelé haladva regenerálódjon, és új anyagokat termeljen. Mivel éjszaka nem kell védekeznie a külső hatásokkal szemben, a bőr megnyílhat, és ekkor tud a legjobban belülről kifelé megtisztulni. Kiválasztja a fölösleges anyagcseretermékeket.

Másnap reggel pedig csodálatosan kipihenten néz ki. Különösen akkor igaz ez, ha Ön a megfelelő éjszakai ápolási rutinnal támogatja bőrét.

A Dr. Hauschka Kozmetika az éjszakai regenerálódást vizes bázisú, vitalizáló éjszakai ápoló készítményekkel támogatja, amelyek tiszteletben tartják a bőr ritmusát. A termékek gyógynövénykivonatokon alapulnak, amelyek fontos impulzusokat adnak a bőrnek. Elisabeth Sigmund már az 1930-as években felismerte, hogy a zsíros éjszakai ápoló termékek gátolják azt a fontos kiválasztási folyamatot, amit a bőr éjszaka végez. Amikor az 1960-as években Elisabeth Sigmunddal közösen kifejlesztettük a Dr. Hauschka kozmetikumokat, ez a tudás vált bőrápolási kultúránk egyik alapkövévé. De mit is jelent az tulajdonképpen, hogy a Dr. Hauschka kozmetikumok megújuló impulzusokat adnak a bőrnek?

Az éjszaka erejének megtapasztalása

Termékeink nemcsak kívülről ápolják a bőrt, hanem aktiválják és támogatják a bőr regenerációs erőit. Emellett példát is mutatnak számára. Olyan módon, mint amikor a gyerek valami újat tanul tőlünk úgy, hogy megmutatjuk neki. Ő pedig gyakorolja azt, amit tapasztalt, ezáltal fejlődik és akár lelkes kiáltásokkal is kifejezi örömét. Példakép a bőr számára? A valódi natúrkozmetikumok, mint amilyenek a Dr. Hauschka termékei, betölthetik ezt a szerepet. Mert a bőre, mint a természet része egy valódi természetes anyaggal tud harmóniában élni.

Éjszakai szérum ajándékba az alábbi Harmónia duókban

Vásárolok egy Harmónia duót

“A Dr. Hauschka-féle éjszakai bőrápolás zsírmentes és impulzusokban gazdag, ugyanúgy magában hordozza az életet, mint hordozó közege, a víz.“

Az éjszaka erejének megtapasztalása

A Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, NATRUE minősítéssel. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak. 

 

Az éjszaka erejének megtapasztalása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top