Életmód

Karácsonyra már megvehetjük az első szexrobotot

Harmony 15 ezer dollárba fog kerülni, cserébe elég fejlett robot.

A szexuális játékszerek jövőjéről szóló találgatásokban mindig előkerül, hogy ósdi, ronda és kényelmetlen gumibabák helyett csillogó és intelligens szexrobotokat árusíthatnak majd a jövőben. A jövő idén kezdődik, mert év végén forgalomba kerül Harmony, az eddigi legfejlettebb szexrobottípus.

Harmonyban az a jó, hogy nemcsak szexelni lehet vele, hanem beszélgetni is. Ahogy a Guardian szerzője írja, Harmony Shakespeare-t is tud idézni, ezzel egyébként jó sok hús-vér embernél is rögtön rokonszenvesebb. Plusz tud mosolyogni, és megjegyzi a szülinapunkat.

Különböző személyiségjegyeket lehet bele programozni, húsz előre betáplált tulajdonságból lehet választani néhányat. Harmony induló ára 15 ezer dollár lesz. A témával foglalkozó szakértők közül nem mindenki örül az eddigi legfejlettebb szexrobotnak, a cikkben idézett egyetemi tanár szerint a Harmonyval való együttlét csak az egyik fél örömszerzésére szolgál, és a nemi erőszak kultúrájának a része.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top