Életmód

A plus size vízimentő magasról tesz a Baywatchra

Pamela Anderson óta azt hisszük, hogy a vízimentők aranybarna, tökéletes testű istenek és istennők, de Courtney Harrough megmutatja, milyenek is a szakma igazi hősei.

Nem is részletezzük, milyennek ismertük meg a vízi mentőket a népszerű Baywatch című sorozatból – ezt még az is tudja, aki egyetlen epizódot sem látott belőle. Amúgy is hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy vízi mentő csak az lehet, aki izmos, karcsú, meg úgy egyáltalán tökéletes a teste, de épp erre cáfol rá Courtney Harrough.

A plus size vízimentő a napokban az Instagramon számolt be róla, milyen érzés volt neki, mikor  egy állásinterjún kétségbe vonták kompetenciáját súlya miatt. Azt mondták neki, “ugye tudja, hogy egy ilyen állás kemény és fárasztó lehet”, erősen célozva rá, hogy Harrough nem bírná a kiképzést súlya miatt.

A plus size vízimentő magasról tesz a Baywatchra 

A lány leginkább azért volt felháborodva a bejegyzésben, mert a vízimentő-iskolát gond nélkül elvégezhette, és bár “tudja, hogy nem olyan feszes a combja, deltás a válla és apró a melle”, mint a többi lánynak a tanfolyamon, de ő állítja, hogy elkötelezett, és igenis úszik olyan jól, mint bármelyik másik vízi mentő. Harrough azt mondja, nincsenek kétségei felőle, hogy alkalmas a vízi mentői állásra, már csak egy lehetőségre vár, amikor ezt bebizonyíthatja.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top