Életmód

Ilyen lenne a világ, ha az emberekről egyszer csak eltűnne a ruha

Gondoltál már arra, amikor a tömött metrón utaztál, hogy milyen lenne, ha egyszer csak hopp, mindenki tök pucérrá változna? Én gondoltam. És a most következő cikkből kiderül, hogy nem csak én.

Milyen beteg gondolat – nyilván van, aki így gondolja. Pedig hát a meztelenség igazából a világ legtermészetesebb dolga. Egy totyogónak még eszébe se jut szégyenlősködni, ha nincs rajta ruha. De aztán majd találkozik a társadalmi konvenciókkal, és jól megváltozik a helyzet.

Sophia Vogel egy berlini fotós, aki ruhátlan képpárokat készít tök átlagos emberekről, miközben valami tök átlagos dolgot csinálnak. Beszélgetnek a barátaikkal, karácsonyfát díszítenek vagy éppen sört csapolnak – hol ruhában, hol ruha nélkül. With and without – a címe is ez a projektjének, mellyel azt szeretné elérni, hogy a nézők szexuális tartalomtól mentesen, a maga pőre valójában is képesek legyenek látni és szépnek látni a ruhátlan emberi testet.

Hát, tessék:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top