Életmód

Mutatunk 3 óramárkát, amibe rögtön beleszeretsz!

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor a divatórák világából kilépve valami különleges, minőségi karórára vágyik. Az óránk sokmindent elárul rólunk, ezért nagyon fontos, hogy a stílusunknak leginkább megfelelő darabot válasszuk.

Talán a német gyártmányú termékekről elsősorban nem az órák jutnak eszünkbe, pedig a következő márkák igenis megérdemlik a figyelmet.

De mitől is különlegesek a német gyártású órák? Elsősorban ki kell érdemelni a “Made in Germany” jelzést az órákon, ami azt jelenti, az órát Németországban tervezik, a termékfejlesztést, illetve az összeszerelést is itt végzik. Ezen kívül a német márkákra jellemző precizitás és mérnöki pontosság ugyanúgy a márkák névjegyévé váltak, mint a hosszú élettartam és az egyedi tervezésű dizájn.

Elysee – A mindennapi csillogás

Ha te is a kifinomult női elegancia megszállottja vagy, de szereted a különleges formákat, akkor az Elysee óráit neked találták ki! A modellek között a vintage hatású örök-darabok mellett a trendi, Swarovski kristályokkal díszített modern karórák is megtalálhatók, a bevállalósabbaknak pedig bátran ajánljuk a piros bőrszíjas egyedi forma- és színvilágot is.

Mutatunk 3 óramárkát, amibe rögtön beleszeretsz!

Junkers – A “megérős”

A Junkers órákhoz nem kertelünk, meg kell érni. A mérnöki pontossággal megtervezett órák a viselőjéről is elárulják: a minőség megszállottja. A Bauhaus kollekció letisztult formavilágával olyan női erőt sugároz, ami magabiztossággal ruházza fel az óra tulajdonosát. Az elegancia híveit pedig biztosan elvarázsolják az Expedition South America Lady kollekció gyöngyház számlapú, szatén szíjú darabjai. Ráadásul a hosszú élettartam miatt is megéri befektetni a német minőségbe.

Mutatunk 3 óramárkát, amibe rögtön beleszeretsz!

Zeppelin – A precíz dizájn

 A Zeppelin női modelljei között megtalálhatóak az ízléses klasszikus dizájnú darabok svájci és japán szerkezettel, de mégis azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik rajonganak a merészen egyedi formatervezésű karórákért. Itt az idő, hogy még különlegesebbé tedd a megjelenésedet!

Mutatunk 3 óramárkát, amibe rögtön beleszeretsz!

Látogass el honlapunkra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top