Életmód

A biztonságos szexre okítja az időseket a Pornhub

Keveset beszélünk róla, de az idősek közül is sokan élnek nemi életet, épp ezért számukra is fontos, hogy mindent tudjanak a biztonságos szexről. Ebben segít most a PornHub!

A pornóvideók online fellegvárának számító PornHub a társadalmi tudatosság jegyében állt elő legújabb projektjével, aminek az Old School címet adták, és lényegében időseknek tart felvilágosítást a biztonságos szexről. Mert igen, az idősek is élhetnek nemi életet.

A videó elsősorban azokat az időseket célozza meg, akik otthonokban élnek idősekből álló közösségekben. Az ilyen helyeken állítólag az idősek 50%-ka él aktív nemi életet, és közülük a legtöbben nem bajlódnak már a védekezéssel, ugyanis sokan úgy gondolják, az csupán a nem kívánatos terhesség (már nem aktuális) problémája miatt volt szükséges.

Az oktatást Nina Hartley szakértő tartja, és a 15 perces videóban olyan betegségekre hívja fel a figyelmet, mint a HPV vagy a szifilisz:

 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top