Életmód

Ráfázhatnak az egri kukások, amiért túlságosan jó kedvük volt

Felkerült egy videó a Youtube-ra, amelyen feltűnően jól érzik magukat az egri kukások egy szemétszállító autó hátulján. Öröm látni, hogy jókedvűen végzik a munkát, habár erről az önkormányzatnak kicsit más a véleménye.

Vidáman táncolgat két egri kukás egy szemétszállító autó hátulján, ez látszik legalábbis azon a videón, amit szemtanúk feltöltöttek Youtube-ra. Azt nem tudni, hogy mire ez a nagy öröm: valami jó zene ment-e a háttérben, esetleg a hétvégének örültek, valakinek direkt produkálták magukat, vagy spontán ennyire boldogok munkavégzés közben, de tény, hogy derűs látványt nyújthattak aznap Egerben.

A videót készítők végig is vihogják a kukás show-t, ám vélhetően az egri önkormányzat nem nevetett ekkorát a felvétel láttán. Az egri hulladékgazdálkodás az önkormányzathoz tartozik, és a Nyugat.hu úgy tudja, hogy a helyi vezetés szerint életveszélyes a mutatvány, és belső vizsgálatot fognak indítani a kukások ügyében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top