Életmód

Lábtitkok sztárokról – ezeket érdemes ellesni

Azoknak, akik nap mint nap a színpadon teljesítenek, az átlagemberekhez képest sokkal többet kell figyelniük az ápoltságra és a higiéniára.

Neked vannak titkaid? A legtöbb embernek ugyanis akadnak. Persze nem kell egyből rosszra gondolni, ezek a titkok lehetnek például elhallgatott praktikák is, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy valamivel kitűnjünk a tömegből. Akik pedig már tettek le valamit az asztalra, bizony nekik is meg kell felelniük olyan helyzetekben, amelyek kapcsán nekünk, egyszerű földi halandóknak eszünkbe sem jut, hogy mekkora erőfeszítésbe kerül egy-egy tökéletes produkció. Vegyük például a lábápolást. Egy színésznek, énekesnek vagy táncosnak, akinek az egész teste órákon keresztül szem előtt van, bizony alaposan meg kell gondolnia, hogyan készül a fellépésre.

A lábizzadás nemcsak a melegben gond azoknak, akik a világot jelentő deszkán teljesítenek, hiszen az év 365 napján a legtöbbet kell kihozniuk magukból. A színészek például gyakran előadás közben dobják le a cipőiket, és egyáltalán nem mindegy, van-e lábszaguk, vagy hogy mennyire izzadt a lábuk. A táncosoknak figyelniük kell arra, hogy nehogy beleizzadjon a lábuk a szandálba, mert veszélybe kerülhet a produkció, ha csúszik a lábbeli. Lábizzadás ellen jó viselet a természetes anyagból készült cipő. Arról nem is beszélve, hogy az is fontos, milyen hidratálót használnak a színpadra lépők, hiszen a túl zsíros készítmények például kellemetlenül a testhez tapasztják a puhát, és a harisnyát sem lehet olyankor normálisan felvenni.

Lábtitkok sztárokról - ezeket érdemes ellesni

Lábizzadás ellen hasznos a lábfürdő. A talpunkon keresztül méregtelenít a szervezet, a méregtelenítést pedig elősegíti a lábáztatás, így hosszú távon tehetünk az állandó verejtékezés ellen azzal, ha hozzásegítjük a szervezetet a méregtelenítéshez. Ha viszont azonnali segítségre van szükség, a lábhintőporokhoz nyúlnak a legtöbben. Azok ugyanis nemcsak felszívják az izzadtságot, hanem csökkentik annak termelődését is. Sokszor nem elég csak a lábra szórni, vannak, akik a zokniba is tesznek egy kicsit és a cipőbe is hintenek a lábhintőporból.

A fáradt, nehéz lábak ugyancsak sok gondot okoznak a fárasztó fellépések során. Ilyenkor a jól bevált, hűsítő, frissítő krémek hozzák a megváltást a sztároknak. Vannak olyan speciális termékek, amelyek nemcsak frissítik, hanem energetizálják a lábat, és könnyeddé varázsolják nagy segítséget jelentve a fárasztó előadások közben és után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top