Életmód

A szexboszorkányok varázsütésre hozzák az orgazmust

Shaney Marie hivatásos boszorkánynak még a bődületes orgazmusra is van néhány tuti varázsigéje.

Annak idején a boszorkányokhoz többek közt a túláradó női szexualitást is asszociálták – ezért is rettegtek tőlük annyira. Shaney Marie viszont azt mondja, ő szexboszorkányként kimondottan az eszelősen jó szex szolgálatába állítja mágiáját. Marie korábban sztriptíztáncosként dolgozott, ott döbbent rá, hogy a hozzá érkező férfiak valójában nemcsak a himbálózó mellek látványát, hanem a mélyebb, spirituális kapcsolatot keresik az ilyen helyeken is. A táncosnő (később boszorkány) ezért belevetette magát az ősi mágiák és rituálék tanulmányozásába, így építette ki új, de nem kevésbé erotikus szolgáltatását.

Az egyébként Ausztráliában tevékenykedő boszorkány azóta erotikus táncokkal, szexuális segédeszközök és a kristályok erejével próbálja felszabadítani a bennünk rejlő, elfojtott erotikus energiákat, amihez állítólag ősi boszorkányszertartásokat is tanulmányozott.

Egyébként ha kedvet kaptunk volna a Marie-féle spirituális erotikához, Skype-on is egyeztethetünk órát a modern boszorkánnyal.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top