Életmód

Ha jön a hideg…(X)

Lassan érkezik az ősz, bár még meleg van, de sok jel mutat arra, hogy egyre közelebb vannak a hűvös napok. Azaz itt az ideje átnézni a meleg ruhákat, „kinőtték-e a gyerekek”, „megváltozott a divat”, „már tavaly sem tetszett”, vagy egyszerűen csak „szeretnék egy másikat.” Jó lenne, ha úgy vághatnánk neki a hidegnek, hogy minden rendben, hadd jöjjön! És akkor még ott a lakás is, és amire egész nyáron nem gondoltunk: a fűtés.

Vannak, akik most jutottak el odáig otthonuk építésében, hogy gyorsan fűtés kell, vannak, akik felújítanak, és nem akarnak elavult gázkonvektoraikkal bajlódni, vannak, akik kicsit melegebb helyiségeket szeretnének, és kiegészítő fűtésre vágynak, és olyanok is léteznek, akik új szobát, üzlethelyiséget stb. nyitnak, és nem a meglévő rendszert akarják fejleszteni.

Az viszont mindannyijukban közös, hogy gyorsan és könnyen kiépíthető, biztonságos, takarékosan kezelhető fűtési megoldásra vágynak, amely ráadásul jól néz ki, és passzol a helyiségek képéhez is.

A skandináv országokban régóta ezen elvárások alapján választanak fűtést az emberek, így nem csoda, hogy az elektromos fűtési megoldások igen kedveltek az északi országokban. Több nagy gyártó, mint az ADAX, GLAMOX, BEHA, évtizedek óta a fogyasztói elvárások szerint fejlesztik és gyártják fűtőpaneleiket. A működési előnyökön kívül egyszerűség, letisztult dizájn jellemzi ezeket a fűtőtesteket, az ADAX NEO formatervezési díjat is nyert Norvégiában. Ráadásul 14 divatos színben is elérhetőek a NordArt termékpalettáján.

A biztonságos működésről csak annyit, hogy nem kell tartani szén-monoxid-mérgezéstől, valamint a gyártó 5 év garanciát mer vállalni ezekre a fűtőtestekre.

Az egyszerű telepítés azt jelenti, hogy 4 csavarral a falra lehet rögzíteni a készülékeket, és – megfelelő áramerősség esetén – akár a konnektorba csatlakoztatva működésre kész a fűtés.

A legújabb fejlesztésű ADAX WIFI-vel pedig még több kényelemben lehet részünk, hiszen már hazaérkezésünk előtt meleget varázsolhatunk otthonunkban mobiltelefonunkról.

És ha jön a hideg, akkor tényleg legyen olyan a fűtésünk, amilyet szeretnénk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top