Életmód

Fotói miatt rúgták ki a plus size banki alkalmazottat

Stephanie egy éve dolgozott a cégnél, azt mondja, mintaalkalmazott volt. Fotói miatt bontottak vele szerződést, mert főnökei szerint rossz hatással vannak a bank imázsára.

„Egy évet szántam az életemből erre a cégre, ahol olyasmiért törölték belém a lábukat, amihez igazából semmi közük” – mondta Stephanie, majd hozzátette, a texasi bankban egész mostanáig mintadolgozónak számított, egyik kinevezést kapta a másik után. Aztán az internet felkapta azokat a plus size képeket, amiken vőlegényével, Arrynnal szerepel.

„A képeket Bria Terry készítette azzal a céllal, hogy bebizonyítsa, a női test bármilyen formában gyönyörű” – mondja Stephanie, majd hozzátette, noha fehérneműben kellett a kamera elé állnia, egyáltalán nem érezte magát bizonytalannak. Hozzátette, egész végig Arrynt nézte. „Ha őt látom, olyan magabiztosság lesz rajtam úrrá, ami megmagyarázhatatlan.

A fiatal plus size modell álmában se gondolta volna, hogy a képek derékba törhetik a banki pályafutását. Pedig így történt: röviddel azután, hogy a képek vírusszerűen terjedni kezdtek a neten, Stephanie-t berendelték a főnökei, majd közölték vele, hogy a képek veszélyeztetik a bankról kialakult képet, ezért kirúgják őt. „Még védekezni sem maradt lehetőségem, ami nagyon bánt.

A fiatal nő a Buzzfeednek elárulta, a történtek ellenére is büszke a fotóira, és így van ezzel a vőlegénye is. „Egyértelmű és erős üzenetet küldenek a magabiztosságról és arról, hogy a boldogsághoz egyáltalán nem számít a külső.

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top