Életmód

Szexuális zaklatásért feljelentették Tyukod polgármesterét

„Hátulról a mellemet is fogdosta” – mesélte a tyukodi anyakönyvvezető. Állítása szerint a polgármester folyamatosan zaklatja, és fenyegeti őt. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Szexuális zaklatásért feljelentette Tyukod polgármesterét a falu anyakönyvvezetője. Németh-Kiss Pálma az RTL Klub híradójának számolt be arról, hogy férje halála után, májusban az irodájában rátört, majd a falhoz nyomva molesztálta őt a település vezetője, Czibere József.

Odalépett hozzám, megfogta a jobb karomat, a lábamhoz dugta a lábát, elkezdte ott dörzsölni, a vállamra rakta előbb a kezét, utána a hátamat és hátulról a mellemet is fogdosta. Teljesen rámkattant, mint egy őrült vadkan, teljesen felhevülve.

– mesélte el az esetet.

Szerinte nem ő az egyetlen áldozat, de csak ő döntött úgy, hogy nem hagyja annyiban, és ügyvédhez fordult. A nő állítása szerint Czibere József korábban is nyíltan megfenyegette már, azt is mondta, hogy bármikor kirúghatja.

A polgármester nem akart nyilatkozni. A rendőrség a feljelentés alapján nyomozást indított az ügyben, de még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top