Életmód

Intimbetéte miatt szégyenítették meg a fiatal nőt

2017-ben még mindig sokan megbotránkoznak, ha kidobott intimbetétet pillantanak meg a szemetesben. Akkor is, ha az rendesen be van csomagolva.

„Szobát bérlek ,és közös lakótéren osztozom három másik főiskolással. Az egyikük meglátott egy használt intimbetétet a szemetesben (összecsomagolva, természetesen), és panaszkodott az anyukámnak, most pedig már a főbérlőm is próbálta a tudtomra adni, hogy gusztustalan vagyok. Valóban? Jobban örülnének, ha a konyhai szemetesbe dobnám? Vagy tartogassam a matrac alatt? Ez egy normális, ki*****tt testi folyamat, és kiborít, hogy emiatt szégyenítenek meg” – írta egy fiatal nő a Redditen.

Posztjára több százan reagáltak, sokan közülük hasonló történeteket osztottak meg. Egy nő például arról számolt be, hogy a munkahelyén, egy megbeszélésen szóba került, hogy valaki a mosdóban dobja ki a használt egészségügyi betéteit. Végül azt a szabályt léptették érvénybe, hogy a tamponokat és betéteket minden alkalommal ki kell vinni az épület mögötti szemetesbe. „Megdöbbentem és a mai napig is zavarban vagyok, ha naponta akár többször ki kell mennem az épület mögötti kukához.”

A másik felhasználó elmesélte, hogy egyszer három lánnyal közösen utazott, és egy férfi lakásában szálltak meg. A fürdőszobai szemetesbe dobta a becsomagolt intimbetétjét, ám az egyik lány, aki ezt követően ment be a fürdőszobába, rendreutasította, hogy a betétet dobja inkább a konyhai hulladék közé, mert a lakás férfi tulajdonosának nem kell azt látnia.

metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top