Életmód

Hová tűntek a férfiak? Avagy: hogyan jutott válságba a férfiasság eszméje?

Hová tűntek a férfiak? - kérdezik lépten-nyomon nők és férfiak egyaránt, ezzel párhuzamosan pedig tudósok, kutatók kongatják a vészharangot: a Férfiak eltűnése a nyugati világ egyik legsúlyosabb és legnagyobb veszélyekkel fenyegető jelenlegi problémája.

Bedő Imre hiánypótló könyve, mely 2016-os kiadása óta közel 9000 példányban kelt el, feltárja, hogyan jutott válságba a férfiasság eszméje, és hogy milyen gyökerekbe lehet és érdemes kapaszkodni a visszaállításához. Rámutat, férfivá válni kell, és ehhez nem elég idősebbnek lenni, vagy a külsőségek mentén férfiasságot színlelni, megkerülhetetlen lépések vezetnek felé. De megéri az elköteleződés, a felelősségvállalás, mert az út végén olyan férfi áll majd, aki valódi társa lehet a nőnek, és példát, mintát adhat a gyermekeinek.

A szerző ajánlója
„Könyvek százai, bestsellerírók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni!

Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne?
A férfiaknak? Nem!
A nőknek? Nem!
Akkor fogjunk össze! Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését, őrizzük meg, és örökítsük együtt a férfiasság eredeti értékeit! Teremtsünk új egyezséget Férfi és Nő között!

Férfitársam! Ezt  a könyvet azért írtam, hogy segítsen megtalálni a benned lakozó Férfit, még jobban megismerni ezt az énedet, hogy felfedezhesd mit tehetnél még önmagadért, a családodért, a társadalomért, a boldogságért!

Szívből ajánlom azoknak, akik  hisznek a férfiasságban, és azoknak is, akik mostanság talán úgy érzik, megingott ezen intézmény alatt a talaj. Ajánlom továbbá azoknak a nőknek, akik szeretnék jobban megérteni a férfiak motivációit, működését, ezzel is segítve  a párkapcsolatuk harmóniáját, gyermekeik életre nevelését!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top