Életmód

Brutálisan őszinte képekkel mutatta meg, hogyan távolították el a fogyás után megnyúlt bőrét

A négygyerekes katonafeleség élete legnehezebb időszaka után döntött úgy, hogy életmódot vált. Egy év alatt több mint 50 kilót fogyott.

A nebraskai Sara Rosemeyer élete egy éve változott meg gyökeresen, röviddel azután, hogy elkezdett pszichológushoz járni. A fiatal, mindössze 31 éves, négygyerekes anyuka ezt megelőzően, alig valamivel a 30. születésnapja előtt ugyanis öngyilkosságot kísérelt meg: a Daily Mail című brit lapnak elmondta, egyszerűen képtelen volt elviselni a házasságában lévő feszültséget és azt, hogy az év nagy részében szinte egyedül gondoskodik négy gyermekéről, köztük két autista kisfiáról.

A terápia hatására azonban teljesen megváltozott az élete, annyira, hogy úgy döntött, nemcsak a lelkében, de a testében is rendet tesz. A korábban falásrohamokkal küzdő nőnek a család egyik barátja állította össze a diétáját és az edzéstervét is, aminek köszönhetően egy év alatt több mint 50 kilót fogyott.  

Sara október 31-én feküdt egy plasztikai sebész kése alá, hogy műtéti úton távolítsák el a gigantikus fogyás után megnyúlt bőrét a hasán. „Kétség kívül ez volt a legborzasztóbb dolog, amire önszántamból jelentkeztem” – mondta Sara, aki a műtét utáni lábadozásról az Instagram-oldalán tett közzé brutálisan őszinte fotókat.

Az anyuka elárulta, már a műtét után elégedett volt a látvánnyal, ami a tükörben fogadta, és épp ez volt az, ami erőt adott neki ahhoz, hogy elviselje a beavatkozás után jelentkező kínzó fájdalmakat, az orvoshoz járást, a dréneket és a kötéseket. „Ha ma valaki arról faggatna, ha tudnám, hogy ilyen kellemetlenségekkel és fájdalommal jár a beavatkozás, belevágnék-e, minden további nélkül azt válaszolnám, hogy igen.”

„Volt-e olyan pillanat, amikor ki akartam szállni? Persze. Vannak rossz napjaim? Naná! Zokogtam. Nem is: sikítottam a párnámba éjszakánként. És nemcsak a fájdalom miatt, hanem a fertőzések, a sérülés, a frusztráció és a stresszevés iránti vágy miatt. Aztán arra gondoltam, ami miatt ezt az egészet elkezdtem, és rájöttem, hogy nem adhatom fel. Magam miatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top