Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

Brutálisan őszinte képekkel mutatta meg, hogyan távolították el a fogyás után megnyúlt bőrét

A négygyerekes katonafeleség élete legnehezebb időszaka után döntött úgy, hogy életmódot vált. Egy év alatt több mint 50 kilót fogyott.

A nebraskai Sara Rosemeyer élete egy éve változott meg gyökeresen, röviddel azután, hogy elkezdett pszichológushoz járni. A fiatal, mindössze 31 éves, négygyerekes anyuka ezt megelőzően, alig valamivel a 30. születésnapja előtt ugyanis öngyilkosságot kísérelt meg: a Daily Mail című brit lapnak elmondta, egyszerűen képtelen volt elviselni a házasságában lévő feszültséget és azt, hogy az év nagy részében szinte egyedül gondoskodik négy gyermekéről, köztük két autista kisfiáról.

A terápia hatására azonban teljesen megváltozott az élete, annyira, hogy úgy döntött, nemcsak a lelkében, de a testében is rendet tesz. A korábban falásrohamokkal küzdő nőnek a család egyik barátja állította össze a diétáját és az edzéstervét is, aminek köszönhetően egy év alatt több mint 50 kilót fogyott.  

Sara október 31-én feküdt egy plasztikai sebész kése alá, hogy műtéti úton távolítsák el a gigantikus fogyás után megnyúlt bőrét a hasán. „Kétség kívül ez volt a legborzasztóbb dolog, amire önszántamból jelentkeztem” – mondta Sara, aki a műtét utáni lábadozásról az Instagram-oldalán tett közzé brutálisan őszinte fotókat.

Az anyuka elárulta, már a műtét után elégedett volt a látvánnyal, ami a tükörben fogadta, és épp ez volt az, ami erőt adott neki ahhoz, hogy elviselje a beavatkozás után jelentkező kínzó fájdalmakat, az orvoshoz járást, a dréneket és a kötéseket. „Ha ma valaki arról faggatna, ha tudnám, hogy ilyen kellemetlenségekkel és fájdalommal jár a beavatkozás, belevágnék-e, minden további nélkül azt válaszolnám, hogy igen.”

3 weeks post #excessskin removal. My check up went OK this morning. Bad news first, I have my 2nd infection this time in 3 different areas: belly button (likely why it so easily split), lower belly incision and the tailbone. She removed more stitches today which is great because I had some real sharp ones poking me. The reason the lower belly incision is so red is because it's infected but doctor said she sees no problem and all of my concerns: the split in the belly button and thickness to lower belly cut will thin out and smooth over once the infection is cleared up. She assured me I'm not doing anything wrong and encouraged me to get up and move about and start taking longer walks. 4th drain is still with me but swelling was very minimal this morning (I saw abs poking out again!) And drainage was the lowest it's been in over a week so I'm hopeful Friday morning means it will come out. ❤✌

Sara (@rny_runner31) által megosztott bejegyzés,

„Volt-e olyan pillanat, amikor ki akartam szállni? Persze. Vannak rossz napjaim? Naná! Zokogtam. Nem is: sikítottam a párnámba éjszakánként. És nemcsak a fájdalom miatt, hanem a fertőzések, a sérülés, a frusztráció és a stresszevés iránti vágy miatt. Aztán arra gondoltam, ami miatt ezt az egészet elkezdtem, és rájöttem, hogy nem adhatom fel. Magam miatt.”

Címlap

top