Életmód

Ismerd meg a nőt, aki csiklókba borítja az utcákat

A rajzolt péniszek minden aluljáróban, minden iskolai padon ott virítanak, de a női nemi szerv és kiváltképp a csikló vizuális ábrázolásával szinte sehol sem találkozunk...

A 24 éves street art művész, Laura Kingsley egy ponton megelégelte, hogy a péniszábrázolások az egész világot beborítják, miközben a női nemi szerveknek nem jut hely a házfalakon és az aszfalton. Kingsley ezért csiklókkal rajzolja tele a világot Londontól New Yorkig, persze amit csinál, sokkal komplexebb annál, mint hogy pusztán helyet szorítson a vagináknak is a világ street art művészetében.

Kingsley ugyanis a női szexualitást, a női örömszerzést szeretné felszabadítani művészetével. A rajzokhoz mellékelt feliratok, mint a „Hálás vagyok a csiklómért” vagy a „Ne feledkezz meg a csiklóról!” az imént felsorolt témákról való diskurzust támogatják, és Kingsley őszintén bízik benne, hogy a jövőben természetesebben, tabuk nélkül viszonyolhatunk a női nemi szervhez, kiváltképp a csiklóhoz.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top