Életmód

Élete meglepetése várta az ovis bulin a súlyosan ételallergiás kisfiút

Az ötéves Cayden ritka betegsége miatt nem ehet meg akármit, épp ezért a legtöbb óvodai rendezvény a tiltásokról szólt számára. De nem most.

A fiam, Cayden ötéves, óvodás, aki imád a legjobb barátaival játszani, és elsőként jelentkezik bármiféle óvodai rendezvényre résztvevőnek. Csakhogy hiába ilyen szuper lelkes, a fiam ezzel együtt nem szívesen látott vendég ezeken a rendezvényeken, méghozzá a súlyos ételallergiája miatt” – így indul Shannon Miskimen posztja, akit a minap fia óvónője lepett meg annyira, hogy az anyuka elsírta magát.

Kép forrása: The Huffington Post

A kisfiú csoportvezetője a Facebookon hagyott üzenetet az anyukának, hogy tudassa, karácsony előtt szerveznek még egy utolsó csoportbulit, ám a szokásostól eltérően ezúttal kizárólag olyan ételek lesznek, amelyeket Cayden is meg tud enni. „Szerettünk volna egy olyan bulit, ahol minden étel Cayden-barát, hogy legalább ezen az egy estén ne kelljen azon aggódnia, hogy mit ehet majd meg, és mit nem. Hogy úgy érezhesse jól magát, mint bármelyik gyerek.”

Kép forrása: The Huffington Post

Az óvonő egy kolléganőjével együtt vállalta, hogy beszerzi a buli legfontosabb, Cayden-barát élelmiszereit, ám levelében arra kérte a fiúcska anyukáját, hogy mindenképpen nézze át és véleményezze a listát, hátha valamit kihagytak volna. „Mondanom se kell, hogy az óvónő megalapozta nálunk az ünnepi hangulatot, a levele olvasása után hosszú percekig csak zokogtam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top