Életmód

Jól megvertek egy magyar politikust

Fradista szurkolókra támadtak az Újpest szurkolói egy jégkorongmérkőzés után, az elagyabugyált zöld-fehér szurkolók között volt Almássy Kornél, az MDF volt alelnöke is.

Remek rangadót játszott a Ferencváros és az Újpest jégkorongcsapata csütörtök este, a lila-fehérek nyertek 6:3-ra. A mérkőzés végén kisebb balhé is volt a csarnokon kívül, 6-7 újpesti szurkoló támadt három fradistára, akik épp a kocsijukhoz tartottak. A megvert szurkolók között volt Almássy Kornél, az MDF volt alelnöke, aki most a Budapest Közút vezérigazgatója, mellesleg az FTC hokicsapatának elnökségi tagja is.

Almássy Kornél – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Almássy Facebook-oldalán számolt be az esetről. Elmondása szerint miközben a kocsikhoz sétáltak, kiugrotta a bokorból 6-8 újpesti „kemény csávó”, akik „mocskos fradisták vagytok” kiáltással hármukra támadtak: arcukba ütöttek, s miután a földre kerültek, meg is rugdosták őket. A verést kisebb agyrázkódással, zúzódásokkal megúszták.

Ennek ellenére Almássy úgy gondolja, ilyen telt házas Fradi-Újpest mérkőzésekre van szüksége a magyar hokinak. „Ez adja a hazai hoki sava-borsát, a meccs közbeni szurkolói szidalmazás, zrikálás, anyázás még bőven belefér. Az azonban, hogy meccs után néhány szurkolónak nem nevezhető állat az ellenfél szurkolóinak levadászásába kezdjen, nem fér bele…!!!” – írja a hokicsapat elnökségi tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top