Életmód

Bocsánatot kértek az idős beteg mellett szexet imitáló ápolók

Tudomásul vették, hogy kirúgták őket, és elnézést kértek azok az ápolók, akik fotókat töltöttek fel arról, amint egy idős beteg ágya mellett szexpózokat imitálnak.

Lezárult a vizsgálat a pécsi Malomvölgy Szeretetotthon ápolóinak ügyében. Az ápolók azért kerültek be a hírekbe, mert fotókat töltöttek fel a Facebookra arról, amint egy magatehetetlen idős beteg kórházi ágya mellett bohóckodnak, például szexpózokat imitálnak.

Három dolgozó volt érintett, az intézmény azonnal kirúgta őket. Ezek után a Szeretetotthon közleményt adott ki: „A belső vizsgálat során a botrányos viselkedésért felelős mindhárom személy beismerte, és megbánta a történteket, valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték. A Malomvölgyi Szeretetotthon megkér mindenkit, hogy az intézmény 629 ellátottjára, illetve 310, a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozójára, valamint az intézmény zavartalan működésére tekintettel, e sajnálatos incidens alapján ne általánosítsanak.

malomvölgyi szeretetotthon, ápolók (forrás: Facebook)

Az egyik viccesnek szánt fotó (forrás: Facebook)

Hozzátették, az érintett ápolók bocsánatot kérnek az ellátottól és hozzátartozóitól, munkáltatójuktól, az intézmény fenntartójától, valamint a közvéleménytől. (24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top