Életmód

Hat elfuserált randi és egy csomó elköltött pénz után perelték be a luxustárskeresőt

A luxustárskereső azt ígérte, elit körből válogat majd partnereket a vagyonokat fizető férfinak, de ez illetőre hat sikertelen randi után sem talált rá a szerelem.

Nem mindenki bajlódik azzal, hogy letöltse a Tindert, vannak, akik inkább vagyonokat fizetnek azért, hogy profi társkeresők összehozzák őket álmaik partnerével. Ezzel foglalkozik Taylor Francois-Bodine ügynöksége, azzal a kiegészítéssel, hogy ők kimondottan jómódú személyeknek (ahogy ők írják weboldalukon, szenátoroknak és CEO-knak) keresnek hasonlóan elit szerelmet.

De Paul Gleit üzletembernek nem jött össze a dolog: a férfi hat pocsék randin vett részt, összesen pedig 420 000 dollárt, vagyis körülbelül 100 millió forintnak megfelelő összeget fizetett mindezért. Az első körben befizetett összegért (35 000 dollár) egyébként kétévnyi randiszervezést ígértek neki annak idején, de összesen csak hatot hoztak össze neki, azok is elég rosszak voltak. Gleit jelenleg teljes kártérítésért pereli Francois-Bodine cégét.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top