Életmód

Minden Claudiát felkutatott, hogy megtalálja tinderes szerelmét

A fiú véletlenül balra húzta álmai Claudiáját Tinderen, de nem akarta annyiban hagyni a dolgot!

A Tinderrel az a baj, hogy ha az ember kicsit belesüppedt a monotóniába, könnyedén reflexből balra húzhat olyat is, akivel amúgy szívesen randizott volna. Pontosan ez történt Hayden Moll-lal is, aki azonban nem volt hajlandó annyiban hagyni a szerencsétlen esetet.

A fiatal fiú nekiállt felkutatni minden Claudiát a Missouri Egyetemen: alapos levelet írt, melyben részletesen leírta tinderes szerelme profilját, majd szétküldte az összes Claudiának, akit képes volt felhajtani. És csodák csodájára Haydennek akkora mázlija volt, hogy meg is került a lány, aki Twitteren maga is posztolta a vicces sztorit.

A fiú azt mondta, ha a lány jobbra húzta volna, azt javasolta volna, hogy menjenek el együtt fánkozni egyet, és állítólag most sikerült is megbeszélniük egy randit. Azt nem tudjuk, mi lett a sztori vége, de annyi biztos, hogy Moll már bizonyított kitartásból és kreativitásból is!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top