nlc.hu
Életmód
Macskamenhelyet csinált otthonából az állatbarát férfi

Macskamenhelyet csinált otthonából az állatbarát férfi

Az 58 éves Chris Arsenault nemcsak otthont adott háromszáz kóbor macskának, hanem valódi luxuskörülményeket teremtett nekik.

Nincs az a mesebeli macskás nő, aki nagyobb macskabarát lenne, mint az 58 éves Chris Arsenault. A 300 macskát elszállásoló férfi azután alakította „macskaszállóvá” otthonát, hogy 24 éves fia elhunyt egy tragikus motoros balesetben. Arsenault először a tragédia utáni hetekben, a vasúti sínek melett bukkant egy kupac elhagyatott kóbor cicára, az ő befogadásukkal kezdődött minden.

Az állatbarát férfi azóta nemcsak otthont ad a macskáknak, tényleg igazi luxuskörülményeket teremt nekik! A cicák játszhatnak, és pihenhetnek a nekik épített macskamászókákon, lengedezhetnek saját függőágyaikban és élvezhetik a rendelkezésükre álló, tágas kertet.

Chris most már mindennap hét órakor kel, hogy újratöltse a vizestálakat, feltakarítson a macskák körül és főzzön négylábú barátainak. Arsenault végtelenül hálás az állatoknak, hiszen azt mondja, a macskák megmentése adott új értelmet életének fia halála után.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top