Életmód

Ez az egyik legkellemetlenebb szexsérülés a nők körében

Alhasi görcsök, vérzés és fájdalom szex közben – ezek mind az egyik leggyakoribb és egyben legkellemetlenebb szexsérülés tünetei.

A szexbaleseteken sokszor nevetni szoktunk, hiszen tényleg akadnak szürreális sztorik, de vannak olyan szexsérülések, melyek távol állnak a vicc fogalmától. Ilyen a méhnyaki horzsolás, esetleg véraláfutás is, mely épp olyan fájdalmas, mint amilyennek hangzik.

Ha az aktust követően alhasi görcsök, vérzés jelentkezik, a következő együttlét pedig kifejezetten fájdalmas, joggal gyanakodhatunk méhnyaki horzsolásra. Jó hír, hogy maradandó károkkal nem jár a sérülés, és nagyjából 24 óra után megszűnnek a panaszok is.

Mi okozza a sérülést? Leggyakrabban a menstruációt megelőző napokban fordul elő, mikor a méhnyak alacsonyabban helyezkedik el és keményebb a felülete – így megsérteni is könnyebb. Ennek ellenére nem kell nemet mondanunk a menstruáció előtti együttlétre: a szakértők szerint, 20-30 perc előjátékkal simán elkerülhető a sérülésveszély.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top