Életmód

Virágcsokrok helyett mentett kutyákkal pózolt a násznép

Nemcsak az egész esküvő hangulata lesz jobb, ha a „dekorációt” tündéri kiskutyák szolgáltatják, de a mentett kutyusok is jó kezek között lehetnek.

Becky és John már javában esküvőjük szervezésén pörögtek, amikor az otthonukhoz közeli menhely segítséget kért egy alom talált kiskutyus dajkálásához. A pár először „csak” két kiskutyát vett magához (Pennyt és Patch-t) ideiglenes befogadóként, de aztán megesett a szívük a többi testvéren, így végül hozzájuk került Roley, Lucky és Freckles is.

Bár az árva kiskutyák gondozása kemény kihívást jelentett nekik, pláne az esküvői őrület közepén, ők boldogan vállalták a nemes feladatot. Az pedig egyértelmű volt, hogy a tündéri kutyusok életük nagy napjára is elkísérik majd őket! A Becky és John felügyelete alatt megerősödött kiskutyáknak szerencsére hamar sikerült szerető otthont találni, de még mielőtt végleges családjukhoz kerültek volna, pózoltak egy sort a násznéppel a pár esküvőjén. És hát mit is mondjunk, sokkal szebben mutatnak, mint bármelyik virágcsokor!

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top