Életmód

Megható fotó: így reagálnak a szülők, mikor először meglátják lányukat esküvői ruhában

Ez a megható esküvői fotó már önmagában is nagyon beszédes, de még többet mond, mikor kiderül az egész pillanat keserédes háttértörténete.

Minden szülő számára leírhatatlan élmény, ha ott lehet gyermeke nagy napján. Mark és Sonia Leicesternek még inkább az volt.

Az alábbi esküvői fotón látható szülői reakció ugyanis nem pusztán lányuk, Sam lélegzetelállító látványának szól, hanem egyúttal annak a fájdalomnak is, hogy másik gyermekük már nem lehet velük. Sam nővére alig 16 évesen halt meg baleset következtében, ami születésekor szerzett agysérülése miatt fordult rosszabbra, és végül végzett a lánnyal. Úgy lett volna „helyénvaló”, hogy a szülők először az ő menyasszonyi ruháját látva pityeredjenek el, ezért kisebbik lányuk esküvőjén szomorúság is keveredett végtelen boldogságukba.

A néhány gesztussal rengeteg bonyolult érzésről mesélő kép a háttértörténettel kiegészülve megnyerte az esküvői fotókat mustráló Masters of Wedding Photography verseny első díját is. 

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top