Életmód

Levágatta haját a 8 éves, hogy hercegnős parókája lehessen egy beteg kislánynak

Mikor a nyolcéves Ruby Cotter rájött, hogy vannak olyan beteg gyerekek, akiknek kihullik a hajuk a kezelésektől, azonnal úgy döntött, elajándékozza saját loboncát.

Minden kislány szeretne olyan egészséges, csillogó, derékig érő szőke hajat, mint amilyen a nyolcéves Ruby Cotternek volt. De a kislány egy percig sem gondolkodott rajta, hogy megváljon tőle, mikor megtudta, hogy vannak olyan beteg gyerekek, akiknek a kezelésektől kihullik az összes hajuk. 

A kislány megkérdezte szüleit, lehetséges lenne-e levágott hajából hercegnős parókát készíteni egy beteg gyereknek, ezért a család megkereste a Little Princess Trust névre keresztelt alapítványt, és odaadományozták Ruby haját. A nyolcéves ezután még kampányba is fogott, hogy pénzt gyűjtsön a drága parókák készítésével foglalkozó alapnak, az eredeti 500 fontos célkitűzését pedig máris sikerült meghaladnia – jelenleg 1173 fontnál áll a gyűjtés. Ruby önzetlen kampányát ezen az oldalon lehet támogatni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top