Életmód

Bizarr szexuális hirdetéssel támad a svájci egészségügy

Furcsa reklámkampányt indított el Svájc.

A Svájci Szövetségi Közegészségügyi Hivatal (BAG) biztonságos szexről szóló kampányának keretében indítottak el nemrég egy számunkra kissé bizarrnak tűnő reklámot. A biztonságos szexet hangsúlyozó hirdetésben elég sok félreérthetetlen szimbólum szerepel – mint a locsolócső vagy a kolbásztömés –, ami mellett valószínűleg senki nem megy el szó nélkül.

Az egyik videóban egy nő hosszú locsolócsővel áll egy akvárium előtt, majd azon keresztül szívni kezdi a vizet. A másik jelenetben két férfi kolbászt tölt, itt látszólag az óvszer fontosságát szeretnék hangsúlyozni. A videó végén megjelenik a kampány szlogenje: 

„Bármit is gondolsz, gondolj az egészségedre.”

Az egész kisfilmből ez a mondat a legfontosabb. A kissé polgárpukkasztó képeket nyilván azért vállalták be, hogy minél inkább beleégjen a néző tudatába a reklám üzenete, emellett a fiatalokat is könnyebb megszólítani egy modern, bevállalósabb kampánnyal.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top