Életmód

Félmeztelen olasz nők lepték el a milánói dóm terét

Plus size méretű, illetve átlagos testalkatú nők tartottak spontán divatbemutatót a milánói dóm terén. Céljuk az emberek figyelmének felhívása volt a címlapmodellekétől eltérő, teljesen átlagos női test szépségeire.

A Milánói Divathéttel párhuzamosan Laura Brioschi olasz divatblogger spontán divatbemutatót hirdetett meg a milánói dóm terére. A februári hidegben teljesen átlagos, illetve plus size alkatú nők vonultak fel egy szál fehérneműben. Brioschi magyarázata szerint azért, mert a ruha elrejtheti a csíkokat, pattanásokat, bőrhibákat. Azonban a divatvilág hibátlanra sminkelt modelljeitől eltérően ezek a nők azt akarták megmutatni az embereknek, hogy az összes hibájával együtt is milyen gyönyörű a női test. A bemutatón például egy Down-szindrómás nő is felvonult.

A figyelemfelhívó esemény párhuzamosan zajlott a Milánói Divathéttel, ahol még mindig a csontsovány, tökéletesre sminkelt modellek dominálták a kifutókat. Ezzel szemben akart Brioschi alternatívát mutatni a közönségnek. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top